Davidsfonds opstelwedstrijd

Deze bekroonde inspanningen Bij de opstelwedstrijd wil het Davidsfonds-Drongen eens extra in de verf zetten en met een beloning bedenken. Daarom nodigen wij de laureaten graag uit voor de prijsuitreiking met bijhorende receptie. Als ouder, directie of leerkracht, of belangstellende  bent ook u uiteraard- van harte welkom.Wij verwachten u op zondag 11 maart  2018 om 10.00u. in het Landhuis DE  CAMPAGNE, Noordgijselstraat, Drongen Luchteren.

Het is onze bedoeling die samenkomst te zien uitgroeien tot een feestelijk gebeuren, waarbij de kinderen centraal staan. Daarom willen wij ervoor zorgen dat de bekroonde “jong journalisten”  ook de kans krijgen om elkaars schrijftalent eens te beluisteren.

Inderdaad, elke tekst zal door de “auteur” zelf worden voorgelezen. Een kort voordrachtmoment dus, dat van elk van hen nog zal gevraagd worden, vooraleer ze hun prijs in ontvangst mogen nemen. Dus …de eigen tekst wordt tot dan door ons bewaard, en zal aan de kinderen worden overhandigd bij het binnenkomen in de zaal op 11 maart. Zo krijgen ze nog de tijd om wat te oefenen!

Wij wensen u van harte proficiat met de prestatie van uw kind, of leerling, en hopen u op  zondag 11 maart  te mogen ontmoeten.

Met hartelijke groeten vanwege het voltallige Davidsfondsbestuur

TIJDSTIP: zondag 11 maart 2018 om 10.00u.
LOCATIE: Landhuis DE CAMPAGNE, Noordgijselstraat, Drongen Luchteren
INKOM: gratis
INFO: Davidsfonds Drongen
ORGANISATOR: Davidsfonds Drongen