Bezoek stokerij Van Damme met wandeling

Op zaterdag 21 april organiseert Gezinsbond Drongen een uitstap naar het landelijke Balegem. Dit sympathieke dorp is alom gekend voor twee aspecten: de steengroeven voor de Balegemse steen en de stokerij Van Damme, de enige stokerij die nog als vanouds op een boerderij is gevestigd, ze maken er de echte oude graanjenever. We combineren op onze uitstap beide unieke kanten van Balegem.

We verzamelen aan de stokerij (Issegem 2 te Balegem) om 13u50 en starten om 14 u stipt een wandeling van 6,5 km door de landerijen rond het dorp, we passeren zeker langs de steengroeven. Tegen 16 u zijn we terug en krijgen we een rondleiding in de stokerij. Natuurlijk zal een jeneverproevertje op het einde niet ontbreken!

Zie je de wandeling niet zitten, geen probleem:  je kan ook tegen 16 u aansluiten voor het bezoek in de stokerij. Vermeld dit wel bij inschrijving.

Inschrijven via mia.lippens@skynet.be voor 18 april. INKOM: Leden 10 euro, niet leden 12 euro. Overschrijven op BE60 0350 0021 6370 van Gezinsbond Drongen.

TIJDSTIP: 21/04/2018
LOCATIE: Issegem 2, Balegem
INKOM: Leden 10 euro, niet leden 12 euro
INFO: www.gezinsbonddrongen.be
ORGANISATOR: Gezinsbond Drongen