Art-tist: tentoonstelling en concerten

ART-tist organiseert en/of ondersteunt regelmatig tentoonstellingen waarbij we trachten de drempel naar cultuur te kunnen voorzien van een hellend vlak. Cultuurbeleving concentreert zich vaak op het centrum van Gent. Het werkterrein van ART-tist is daarom al jaren Mariakerke-centrum en Drongen-Luchteren. Als uitvalsbasis wordt steevast gekozen voor het landgoed De Campagne. Voor deze editie draait alles rond “Sehnsucht” en werken we samen met Kunzthuiz. Zowel de tentoonstelling als bijhorende concerten zijn volledig gratis te bezoeken.

Omdat we u en de verenigingen graag bij deze editie op bezoek willen hebben, laten we u nu al, voor uw agenda, deze data:
De tentoonstelling gaat door van 28.10.2017 tem 12.11.2017. Op weekends en feestdagen open van 10u tot 18u.
Een concert met klassieke muziek is geprogrammeerd op 29.10 om 11u
Een concert met populaire muziek is geprogrammeerd op 05.11 om 11u.

We laten u dit nu al weten omdat we speciaal voor de cultuurverenigingen van Drongen, Mariakerke en Wondelgem onze deuren open zetten voor een geleid bezoek. Maakt u van het bezoek een evenement voor uw vereniging, dan voorzien wij hiervoor speciaal een gids. Komt u liefst buiten de openingsuren, laat het ons weten, dan kunnen we dat alvast inplannen. Wil u daarom ons evenement bekend maken bij de aangesloten verenigingen aub?

Natuurlijk zijn alle leden van uw vereniging ook afzonderlijk welkom voor een eigen bezoek of op de 2 geprogrammeerde concerten.

Wil u nu al een voorsmaakje van wat er te zien zal zijn? Dan vindt u dat hier: http://kunzthuiz.be/expo/sehnsucht-een-niet-te-missen-expo-in-2017/

De expo opent in Hasselt en reist daarna door naar Drongen.

Let wel, de tentoonstellingszalen van De Campagne zijn enkel toegankelijk via een trap. Minder mobiele bezoekers kunnen hiervan hinder ondervinden.

Heeft u vragen rond dit event of wil u meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen.

Met vriendelijke groeten,

Max Van Hemel

Eekstuk 3

9030 Mariakerke

0478 88 79 36

TIJDSTIP: van 28.10.2017 tem 12.11.2017
LOCATIE: Landgoed De Campagne Gijzelstraat 12 9031 Drongen
INFO: max.vanhemel@telenet.be
ORGANISATOR: Art-tist